KIS ØST AS

KIS ØST AS dekker hele det sentrale østlandsområdet med sine avdelinger og med hovedkontor i Drammen.

Avdelingskontorene er strategisk plassert i Drammen, Hønefoss, Kongsberg, Oslo og på Gjøvik med tanke på kundenærhet og tilgjengelighet.

Servicepersonell er alltid nær kundene og våre servicebiler finnes til enhver tid ute i trafikken. KIS ØST AS har i dag 50 teknikere som jobber med kraner og løfteutstyr i sitt dekningsområde.

Mer om KIS ØST AS

Vi har spesielt opplært servicepersonell med høy kompetanse, lett tilgjengelig for komplett leveranse av service, reparasjoner, overhalinger og nytt løfteutstyr til Østlandets bedrifter.

Alle våre ansatte er grunnleggende opptatt av kundens behov. Ved våre lokasjoner i Drammen, Oslo og på Gjøvik har vi verksteder hvor vi kan utføre reparasjoner og overhalinger på alt av arbeidsutstyr.

Kontroll og vedlikehold av arbeidsutstyr, kraner og løfteutstyr har vært kjerneområdet til KIS siden starten, og vi er i dag markedsledende innenfor vårt fagfelt. Rundt 600 selskap i vårt geografiske område har tegnet kontrakt med oss på service, vedlikehold og årskontroller på sitt arbeidsutstyr.

Arbeidsutstyr og kraner er vesentlig for produktiviteten i en bedrift, og KIS sørger for at både sikkerhet og driftssikkerhet er ivaretatt for utstyret.

Gjennom vårt arbeide med forebyggende service og vedlikehold, bidrar vi med økt bærekraft til våre kunder. Godt vedlikehold er ikke bare en viktig faktor for HMS, men skaper verdier på en måte som er økonomisk, miljømessig og sosialt bærekraftig.

Vi oppfordrer alle utstyrseiere i distriktet til å ta kontakt for en presentasjon av KIS Servicekonsept.

Ansatte KIS ØST AS

Karstein Eirik Svartangen

Daglig leder

Mobil: 480 90 000
E-post: karstein.svartangen@kis.no

Monika Larsen

Administrasjonssekretær

Mobil: 992 81 270
E-post: monika.larsen@kis.no

Kontakt KIS ØST AS

Ring, send epost, benytt deg av vårt kontaktsskjema. Eventuelt kontakt en av våre ansatte direkte.

Telefon
E-post

Vi svarer deg på epost i løpet av 48 timer
kis.ost@kis.no

Faktura pr. EHF eller e-post:
faktura.ost@kis.no

Kontoret

Dråpen 22
3036 Drammen

Organisasjonssnummer

984 625 715

Avdelinger

Drammen

Hønefoss

Kongsberg

.

Oslo

Innlandet

Siste nytt hos KIS ØST AS

Går nye veier for å fylle verkstedet

KIS ØST AS avd. Innlandet flyttet til nye lokaler med et stort, flott verksted for ca tre år siden. Den gang trodde avdelingsleder Tore Næss og serviceleder Frode Nilsen at de skulle klare å fylle verkstedet med lastebilkraner, siden verkstedet…

Les mer

Andrè har bestått G8/G20 teoriprøven

André Grøn Knudsen på Oslo kontoret,  har nylig bestått G8/G20 teoriprøven.Han opparbeider seg nå praksis på lastebilkraner og stortrives med det.Her fra reparasjonsjobb for kunde på tomten utenfor Oslo-kontor.Andrè gleder seg til å bli selvstendig G8/G20 kontrollør og har allerede…

Les mer

Oslo Spektrum Arena

Oslo Spektrum Arena AS forlenger KIS Avtalen med 4 nye år 2023-2027 . Kunden er kjempefornøyd og ser på KIS som en profesjonell samarbeidspartner.

Les mer

KIS Avtalen – En lønnsom investering

Ca. 3300 norske bedrifter har valgt KIS som samarbeidspartner.

Se mer om KIS Avtalen