KIS SØR AS

KIS SØR AS – Leverer bærekraft og sikkerhet!

KIS SØR AS har hovedkontoret i Råde, Østfold. Vi dekker området Østfold, Vestfold, Telemark og Agder.

Nærhet til kundene er viktig for oss. Vi har derfor etablert avdelinger i Råde, Sandefjord, Skien, Kristiansand og Flekkefjord.

Dette er et ledd i vår visjon- «Den beste kundeopplevelsen» KIS er alltid i nærheten og stiller raskt opp. Det er også viktig for oss at reisevei er kortest mulig, dette med tanke på miljø og bærekraft, som er et viktig satsningsområdet for KIS.

Mer om KIS SØR AS

Selskapet ble etablert i 1987 med 23 ansatte. Vi har hatt en jevn vekst gjennom alle år, og antall ansatte har nå passert 60. Våre ansatte innehar høy kompetanse for å ivareta våre kunders krav til sikkerhet for sitt utstyr og sine medarbeidere.

Kontroll og vedlikehold av løfteutstyr har vært kjerneområdet til KIS SØR AS siden starten, og vi er i dag markedsledende innenfor vårt fagfelt.

Rundt 900 selskap i vårt geografiske område har tegnet kontrakt med oss på service, vedlikehold og årskontroller på sitt løfteutstyr.

Vi skal drifte utstyret, våre kunder skal produsere.

Det lønner seg å la KIS SØR AS ta det hele og fulle ansvar!

Tjenesten vi leverer er sikker og stabil drift uten uforutsette driftsstopp samt forlenget levetid på utstyr. Med dette bidrar vi til det «Grønne skiftet» både hos oss og hos våre kunder. Vi har definert tydelige bærekraftsmål og stiller krav til oss selv, leverandører samt hvordan vi bidrar positivt til dette hos våre kunder.

KIS SØR AS har derfor rendyrket vedlikeholdsfunksjonen gjennom KIS Avtalen. I denne kontraktsformen tar KIS SØR AS det hele og fulle ansvaret for drift og vedlikehold av alt avtalefestet utstyr. Mange store og solide selskap ser fordelen med dette konseptet, og våre referanser er blant annet Borregaard, Norske Skog, Nexans, REC Solar, Eramet, Glencore Nikkelverk, Heidelberg Cement og Aker Solutions. Vi kan gjennom mange års erfaring dokumentere reduserte driftskostnader, forlenget levetid og økt driftssikkerhet på kundens utstyr.

Ansatte KIS SØR AS

Pål Arne Nauf

Daglig leder

Mobil: 966 26 745
E-post: palarne.nauf@kis.no

Mariann Engebråten

Administrasjonssekretær

Mobil: 977 25 848
E-post: mariann.engebraten@kis.no

Kontakt KIS SØR AS

Ring, send epost, benytt deg av vårt kontaktsskjema. Eventuelt kontakt en av våre ansatte direkte.

Telefon
E-post

Vi svarer deg på epost i løpet av 48 timer
kis.sor@kis.no

Faktura pr. e-post:
faktura.sor@kis.no

Kontoret

Mosseveien 60 C
1640 Råde

Organisasjonssnummer

984 625 391

Avdelinger

Agder

Telemark

.

Vestfold

Østfold

Siste nytt hos KIS SØR AS

Bil nummer 1000

KIS Gruppen fikk denne uken levert sin bil nummer 1000 fra Møller Bil.Vi velger gode og trygge kvalitetsbiler for våre ansatte. Mariann Engebråten fra KIS SØR AS hentet bilen hos Dahles Auto i Sarpsborg.

Les mer

Fagseminar for kraneiere

KIS SØR AS arrangerte for fjerde år på rad et to-dagers fagseminar i Kragerø. Båttur med Flesa er blitt en tradisjon, så første dag startet med dette. I nydelig vær ble det en hyggelig tur med relasjonsbygging, fisking og et…

Les mer

KIS Avtalen – En lønnsom investering

Ca. 3300 norske bedrifter har valgt KIS som samarbeidspartner.

Se mer om KIS Avtalen