KIS VEST AS

KIS VEST AS dekker et langstrakt distrikt med avdelinger i Førde, Bergen, Husnes, Stavanger og Haugesund.

Servicepersonell er alltid nær kundene og våre servicebiler finnes til enhver tid ute på smale vestlandsveier i distriktet.

KIS VEST AS har i dag ca 40 ansatte som jobber med kraner og løfteutstyr i dekningsområdet både på landbasert industri og havbruk.

Mer om KIS VEST AS

I Bergen er hovedkontoret til KIS VEST AS lokalisert i gode verkstedlokaler på Hylkje. Her utføres tyngre overhalinger i eget verksted. I tillegg har vi alltid operative serviceteknikere ute hos kunder i hele regionen.

Vi har god kompetanse på drift av komplette krananlegg. Vi har fra Bergen en god innfallsport til offshoreinstallasjonene i nordsjøen, og er ofte den foretrukne partner for offshore kranarbeid og overhalinger i vårt verksted.

KIS VEST AS har personell med offshore sikkerhetskurs for arbeid på faste installasjoner. Rogaland er dekket med opplært servicepersonell med høy kompetanse, lett tilgjengelig for komplett leveranse av service, reparasjoner og nytt løfteutstyr til Rogalands industri.

Våre ansatte ved avdelingen på Klepp St. og i Haugesund er grunnleggende opptatt av kundens behov, og har godt utstyrt verksted for tyngre overhalinger og utvidet periodisk kontroll.

Kvinnherad får gjennom vår avdeling på Husnes tilgang til profesjonelt kran- og løfteredskapsvedlikehold. Våre teknikere er lett tilgjengelige med sine servicebiler og har lokal forståelse for distriktet. Vi har komplett serviceavdeling på Seimsfoss.

I Sogn og Fjordane er det til enhver tid servicebiler fra KIS VEST AS på hjul i distriktet, og vårt avdelingskontor i Førde er godt utrustet for å ta imot utstyr til reparasjon. Vi utfører periodisk sakkyndig kontroll og service på alle typer arbeidsutstyr og kraner. Vårt viktigste produkt er reparasjon av mangler som avdekkes ved årskontroll.

Arbeidsutstyr og kraner er vesentlig for produktiviteten i en bedrift. KIS sørger for at både sikkerhet og driftssikkerhet er ivaretatt for utstyret. Vi oppfordrer alle utstyrseiere i distriktet til å ta kontakt for en presentasjon av KIS Servicekonsept.

Ansatte KIS VEST AS

Liv Marie Stangeland

Janne Sundsbakk

Administrasjonsansvarlig

Tlf: 47 35 00 12
Epost: janne.sundsbakk@kis.no

Kontakt KIS VEST AS

Ring, send epost, benytt deg av vårt kontaktsskjema. Eventuelt kontakt en av våre ansatte direkte.

Telefon
E-post

Vi svarer deg på epost i løpet av 48 timer
kis.vest@kis.no

Fakturaadresse
Kontoret

Hylkjeflaten 8
5109 Hylkje

Organisasjonssnummer

979 466 048

Avdelinger

Bergen

Haugesund

Stavanger

.

Husnes

Førde

Siste nytt hos KIS VEST AS

Fagseminar for kraneiere

KIS VEST AS inviterte til fagdag for kraneiere 23.mai på sin avdeling på Klepp. Det ble en innholdsrik dag med ulike temaer fra ansatte fra KIS gruppen med over 60 års erfaring i kranbransjen til sammen. Temaene på seminaret: Seminaret…

Les mer

Ny daglig leder i KIS VEST AS

Liv Marie Stangeland er ansatt som ny daglig leder i KIS VEST AS.Hun har en Bachelor i Ledelse fra Universitetet i Stavanger og har ett år igjen på Executive Master in Management på BI. Fra tidligere har Liv Marie 8…

Les mer

Fagseminar for havbruk på Stord

KIS VEST arrangerte i samarbeid med KIS KOMPETANSE og BERGEN HYDRAULIC fagseminar for havbrukskunder på Stord 6 og 7. oktober 2022. I tillegg til presentasjon fra arrangørene var det innlegg fra På kvelden gikk turen i friskt vær med båt…

Les mer

KIS Avtalen – En lønnsom investering

Ca. 3300 norske bedrifter har valgt KIS som samarbeidspartner.

Se mer om KIS Avtalen