Servicetilbud

KIS Avtalen gir kunden en total vedlikeholdsfunksjon. Konseptet er basert på faste serviceavtaler hvor oppdragsgiver kjenner sine vedlikeholdskostnader.

KIS kan ta ansvar for alt fra lovbestemt sakkyndig kontroll til totalt vedlikeholdsansvar. Vedlikeholdskontrakten bygger på åpenhet og tillit. Den gir full valgfrihet med hensyn til hvor omfattende vårt engasjement skal være. Det er ingen låste båser, ingen kjøpsforpliktelser. Kun en garanti for at vedlikeholdsinvesteringene betaler seg på den mest økonomiske og effektive måte.

Vedlikeholdskontrakten baseres på en systematisk gjennomgang av kranene og løfteutstyret med planlegging av forebyggende vedlikehold. Alt arbeid gjennomføres ifølge leverandørens anvisninger og myndighetenes krav.

Se mer om KIS Avtalen
Kontakt oss

Reparasjoner

KIS er anerkjent for sitt korrektive vedlikehold og grundige reparasjoner av et bredt spekter av industrielt utstyr. Etter at en detaljert feilsøking har avdekket defekter eller mangler, trer KIS’ fagfolk i aksjon for å gjenopprette utstyrets funksjonalitet og sikkerhet. Vårt mål er ikke bare å rette opp i umiddelbare problemer, men også å sikre at utstyret kan brukes sikkert og pålitelig over tid.

Som din vedlikeholdspartner og en sakkyndig virksomhet, har KIS en omfattende kunnskapsbase og teknisk ekspertise som er spesifikt tilpasset våre kunders unike behov. Vi forstår kompleksiteten i det utstyret vi reparerer og den konteksten det opererer i, noe som gjør oss i stand til å foreslå og implementere løsninger som er effektive, holdbare, og ikke minst bærekraftige.

I et marked der bærekraft stadig blir viktigere, erkjenner KIS betydningen av å forlenge levetiden til utstyr. Vi tror at gjennom å utføre høykvalitetsreparasjoner som forlenger levetiden til industrielt utstyr, bidrar vi aktivt til en mer bærekraftig industri. Dette er ikke bare bra for miljøet, men også for bedriftens bunnlinje, da det kan redusere behovet for kostbare nyanskaffelser og minimere avfall.

Våre reparasjonstjenester er designet for å være omfattende og detaljorienterte, og vi bruker kun de beste tilgjengelige materialer og reservedeler. Våre teknikere er dyktige håndverkere med spesialisert opplæring, som står klare til å levere reparasjoner som ikke bare fikser problemet, men også forbedrer utstyrets generelle ytelse og pålitelighet.

Ved å velge KIS som din vedlikeholdspartner, velger du en samarbeidspartner som forplikter seg til å levere bærekraftige løsninger som støtter din virksomhets langsiktige suksess. Vi er stolte av å bidra til at våre kunders virksomheter fungerer mer effektivt, og vi er dedikert til å være en drivkraft for bærekraftig utvikling i industrien.

Andre produkter og tjenester

  • On-call
  • Brukerveiledning
  • KIS Serviceportal
  • Risikovurdering

.

  • Kompetanseutvikling
  • Økonomi
  • Statistikk / Dokumentasjon / Internettilgang

KIS Avtalen – En lønnsom investering

Ca. 3300 norske bedrifter har valgt KIS som samarbeidspartner.

Se mer om KIS Avtalen